Akparti kırşehir il kongresi yoğun bir katılım eşlığin de Neşet Ertaş Kültür salonunda yapıldı.Tek liste ile girilen seçimde diğer aday ATILGAN YILMAZ ve AV.Emre EREN’İN listesi onaylanmayarak SEHER ÜNSAL,tek aday olarak girdiği seçimi kazanarak, yeniden Ak Parti Kırşehir il baskanlığına seçildi.
Eski ve yeni birçok Milletvekilı, Bakan, Ak Partinin ileri gelenleri kalabalık bir protokol katılım sağladı . Bütün ilçelerden ve Kırşehir merkezden katılanların olduğu kongre coşkulu bir şekilde geçerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Bursa da ki kongreden canlı yayınla Kırşehir’e bağlanması izleyicilerin coşkusunu daha çok artırdı.
Genel başkan yardımcısı Nihat ZEYBEKÇİ’nin kongreye katılım sağlaması da Kırşehir de ki Ak Partililerin taktirini toplarken , aynı gün de birkaç ilde yapılan il kongrelerin de, Cumhurbaşkanı tarafından söylenmesi Kırşehir’de Neşet ERTAŞ ‘ın ” Aşkınan Koşan yorulmaz ” sözünü vurgulaması izleyiciler tarafından ayrı bir memnuniyet oluşturdu . Kongre de yeniden seçilen Ak Parti il başkanı Seher ÜNSAL’ı tebrik ve kutlamalarla son buldu.