ŞAP HASTALIGINA KARŞI MÜCADELE KAPSAMINDA BAŞLAYAN AŞI ÇALIŞMALARI İLİMİZDE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR « Kırşehir Anadolu Haber

ŞAP HASTALIGINA KARŞI MÜCADELE KAPSAMINDA BAŞLAYAN AŞI ÇALIŞMALARI İLİMİZDE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Bu haber 03 Şubat 2024 - 15:20 'de eklendi ve 31 views kez görüntülendi.

Şap Hastalığı ile mücadele kapsamında “Kolay Olanı Şeç Aşılamaya Geç” sloganı ile ülke genelinde başlatılan aşı çalışmaları ilimiz genelinde devam ediyor. Bugün yapılan aşı çalışmalarına İl Müdürü Mustafa İlmeç’te katılım sağladı. İl Müdürü aşılama sonrası yapmış oldugu açıklamada“ Kırşehir özellikle büyükbaş hayvancılıkta ülke genelinde marka haline gelen bir şehir. Bu kapsamda bu aşılama çalışmaları bizim için çok önemli. Her yıl rutin 2 doz uygulanan şap aşılaması sayısını bu yıl 3 doza çıkartarak, ilk dozu ücretsiz olarak 29 Ocak-31 Mart tarihlerinde uygulanacak. Sahada olan tüm veteriner hekimlerine kolaylıklar dilerken üreticilerin de “Şap Aşılama Kampanyası’nda” hayvanlarının aşılarını yaptırmalarını unutmamalarını hatırlattı“ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.