SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI KIRŞEHİR’E GELİYOR « Kırşehir Anadolu Haber

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI KIRŞEHİR’E GELİYOR

Bu haber 28 Haziran 2021 - 22:59 'de eklendi ve 415 views kez görüntülendi.

 

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal yaptığı açıklamada Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varak’ın 29 Haziran Salı günü Kırşehir’e geleceğini belirtti.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Ünsal “Şehrimiz ile ilgili konuları görüşmek üzere Kıymetli Bakanım Mustafa Varak’ı geçen ay ziyaret etmiştim. Çok verimli geçen ziyaretimiz de Bakanımızı Kırşehir’e davet ettim. En kısa zamanda şehrimizi ziyaret edeceklerini belirtmişlerdi. Bir dizi incelemelerde bulunacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank 29 Haziran Salı günü şehrimize geliyor. OSB başta olmak üzere fabrika ziyaretlerinde de bulunacak olan Bakanımız, şehrimizin dinamikleri ve iş insanları ile de bir araya gelecek. Bakanımızı en güzel şekilde ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımız Kırşehir’e çok önem veriyor. İnşallah pandemi sonrası Kırşehir hızlı bir atılım yapacaktır.” Dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.