RAKİPLER GELDİ, BOZKIRIN SULTANLARI EVİNEKİ MAÇA HAZIRLANIYOR « Kırşehir Anadolu Haber

AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

RAKİPLER GELDİ, BOZKIRIN SULTANLARI EVİNEKİ MAÇA HAZIRLANIYOR

Bu haber 27 Mayıs 2021 - 19:24 'de eklendi ve 529 views kez görüntülendi.

Kırşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımı’nın mücadele ettiği Göksu Akyel Sezonu Kadınlar 2.lig 3.Etap Hentbol müsabakaları 28-31 Mayıs tarihleri arasında ilimiz Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda yapılacak.

Kırşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, 9 takımın mücadele ettiği Ligde 28 Mayıs Cuma günü saat 16:00’da Göktürk Spor Kulübü, 30 Mayıs Pazar günü saat 11:00’de Yenidoğan Spor Kulübü ile karşılaşacaktır.

 Müsabakalar için antrenörleri ile birlikte yoğun bir çalışma süreci geçiren Kırşehir Belediyesi Hentbol Takımının oyuncuları, iyi bir mücadele vererek maçlarda başarılı olacaklarını söyledi. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig