MUHARREM İNCE KIRŞEHİR’E GELDİ « Kırşehir Anadolu Haber

MUHARREM İNCE KIRŞEHİR’E GELDİ

Bu haber 25 Ocak 2021 - 16:43 'de eklendi ve 439 views kez görüntülendi.

Muharrem İnce, “Cumhur ittifakına katılacak halimiz yok”
KIRŞEHİR’de esnafları ziyaret eden CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce,” . Biz gidip Cumhur ittifakına katılacak halimiz yok. Biz bu iktidardan da muhalefetten de memnun değiliz. Biz memleket hareketi olarak partileştiğimizde 50+1 alacağız. Tek başımıza iktidar olacağız” dedi.

Nevşehir’in Avanos ilçesinde yaptığı kamp programı sonrası Kırşehir’de esnafları ziyaret etti. Esnaf, öğrenci ve vatandaşlarla sohbet eden Muharrem İnce vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekindi.
“2022’nin bahar aylarında her an seçim olabilir”
Gazetecilerin erken seçim olacak mı sorusuna yanıt veren İnce,” Şu anda bir seçim ihtimali görmüyorum.2022’nin bahar aylarından itibaren her an seçimin olabileceğini düşünüyorum. Partimiz yakında hazır olacak. Tüzük hazır, program da yüzde 90 hazır” diye konuştu.
Cumhur ittifakına katılacak halimiz yok
CHP’den ayrıldığı için kendisinin eleştirenlere seslenen İnce,” Olabilir, onları seviyorum. Onları da kucaklıyorum. Onların düşünmedikleri yer şurası: Basketbol’un kurallarıyla futbol oynanmaz. Parlamenter sistemde bölünme olur ama bu sistemde bölünme olmaz. Biz gidip Cumhur ittifakına katılacak halimiz yok. Biz bu iktidardan da muhalefetten de memnun değiliz. Biz memleket hareketi olarak partileştiğimizde 50+1 alacağız. Tek başımıza iktidar olacağız. Cumhur ittifakına katılmadığımıza göre neden bölünme olsun ki. Bu biraz matematikte problemi olanların görüşü” ifadelerini kullandı.
Daha sonra İnce, esnaf ziyaretin ardından Kırşehir’den ayrıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN