MUCUR’UN SEVİLEN DAYISI İSMAİL KAYA, CHP’DEN İL GENEL MECLİSİ ADAYI OLDU « Kırşehir Anadolu Haber

MUCUR’UN SEVİLEN DAYISI İSMAİL KAYA, CHP’DEN İL GENEL MECLİSİ ADAYI OLDU

Bu haber 14 Şubat 2024 - 16:57 'de eklendi ve 119 views kez görüntülendi.

Mucur ve çevre köylerinde sevilen bir kişiliğe sahip İSMAİL KAYA, CHP Mucur bölgesinde il genel merkezi üyesi adayı oldu.

2003-2009 yılları arasında Mucur CHP İlçe Başkanlığı da yapmış olan KAYA, Mucur’a daha fazla hizmet getirilmesi talebi ve yoğun bir istek üzerine aday olduğunu belirtti.

1957 yılında Mucur Pınarkaya (Kabaca) köyünde doğan İSMAİL KAYA, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve TEDAŞ gibi kurumlarda çalışarak emekli oldu ve halkla iç içe olması gözlerden kaçmadı.

Mucur ve çevresinde yaşayan, çok büyük bir kesim tarafından yakından tanınan İSMAİL KAYA, ilçenin ve köylerin problemlerini yakından bildiğini ve bu migfalde gece gündüz demeden çalışacağını belirtti.

Diğer partililerden de oy alması beklenirken, bazı vatandaşların “Belediyede kendimize, İl genelinde İsmail’e” sözleriyle KAYA’nın Mucur bölgesinde il genel meclisi üyeliğine kesin gözüyle bakılıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.