MUCUR’DA AK PARTİ’NİN SEÇİM BÜROSU AÇILDI « Kırşehir Anadolu Haber

MUCUR’DA AK PARTİ’NİN SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Bu haber 27 Şubat 2024 - 16:23 'de eklendi ve 41 views kez görüntülendi.
Ak Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman Demir’in seçim bürosu açıldı.
Cumartesi günü saat 13.30’da yapılan açılışa; Ak Parti Kırşehir Belediye Milletvekili Necmettin Erkan, Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Ak Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman Demir, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.
BAŞKAN ADAYI DEMİR PROJELERİNİ ANLATTI
Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Ak Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman Demir, “Altyapı çalışmaları meşakkatli bir iştir. Hiçbir belediye başkanı kolay kolay altyapıya girmek istemez. Belediye Başkanımız Atılgan Yılmaz ilçemizde alt yapı çalışmasını başlatmış, Mucur’umuzun 50 yıllık ihtiyacı karşılanmış durumdadır. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Atılgan Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” dedi.
OSMAN DEMİR: “EN KISA SÜREDE YOL VE KALDIRIMLARI YAPACAĞIZ”
Altyapı çalışmasından dolayı halkın muzdarip olduğunu hatırlatan Ak Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman Demir, “Yollardan dolayı sıkıntınızın olduğunu biliyoruz. Eğer 31 Mart’ta bize ruhsat verirseniz sizleri ALLAH’ın izniyle yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtaracağız. Üst yapıyı inşallah yine biz yapacağız” diye konuştu.
OSMAN DEMİR: “SON 5 YILDA MUCUR’A BİRÇOK HİZMET YAPILDI”
Son 5 yıl içerisinde güneş enerjisi, toplu konut, belediye ve hükümet konağı, hastane ile diğer hizmetlerinin Ak Parti belediyeciliği sayesinde yapıldığını hatırlatan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Demir, “İnşallah geriye kalan işleri de hükümetimizin desteğiyle bizler yapacağız. Değerli Mucurlular yol ve kaldırım çalışmasını en kısa sürede yapacağız. Her mahallemize parklar yapacağız. Şehitler parkını eski canlılığına kavuşturacağız. Kayseri Karayolu üzerinde yöresel ürünlerimiz satışa sunacağız. Kadın Kooperatiflerini sayısını artırarak kadınlarımızın ekonomiye katkılarını artıracağız. Ata tohum kullanımını yaygınlaştıracağız. Mucurun merkezinde bir meydan oluşturacağız. Halkımız orada yeşil alanda dinlenme imkanı bulmuş olacak. Su da indirime gideceğiz. İlçemize modern bir hamam, yeni bir otopark, kamyon garajı ile emekliler lokali yapacağız.
Konuşmaların yapılmasının ardından Ak Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman Demir’in seçim bürosunun açılış yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.