MUCUR KAYMAKAM’I ERDEM’İN 2021 MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

MUCUR KAYMAKAM’I ERDEM’İN 2021 MESAJI

Bu haber 31 Aralık 2020 - 17:07 'de eklendi ve 355 views kez görüntülendi.
2020 yılı ülkemizde ve dünyada yoğun gündemlerin ve gelişmelerin yaşandığı bir yıl oldu. Geride bıraktığımız yılı ülkemizin birikimleri ve kazanımlarıyla olduğu kadar; pandemi ve doğal afetler başta olmak üzere kazalarla da oldukça yoğun geçirdik. Her şeye rağmen millet olarak birlik ve beraberlik ile acıda ve sevinçte tek yürek olduk, geleceğe yürüme kararlılığını milletçe gösterdik. Bu yürüyüş, geçmişten gelen köklü tarihimiz ve birikimlerimizle her zaman olduğu gibi kararlılığımız ve özgüvenimizin yansımalarını ortaya koydu.
Karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde hareket etmeye çalışarak her zaman hizmetin en iyisine ve en güzeline layık olan Mucur’umuza katkıda bulunmaya gayret ettik. Bu anlamda üstün görev anlayışı ile her alanda yaptıkları katkılarından dolayı değerli mesai arkadaşlarıma ve devlet-millet kucaklaşmasının en seçkin örneklerini sergileyen siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
Yeni umut ve heyecanlarla karşıladığımız 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya barış, huzur ve bereket getirmesi temennisiyle yeni yılınızı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Faruk Erdem
Mucur Kaymakamı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.