MUCUR BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ “SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ” « Kırşehir Anadolu Haber

MUCUR BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ “SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Bu haber 10 Şubat 2021 - 15:58 'de eklendi ve 347 views kez görüntülendi.

Bizim İcraatlarımızın Ulaştığı Yere Sizin Hayalleriniz Bile Ulaşamaz.. Bazılarının siz hayal kuruyorsunuz yapamazsınız boş vaat dedikleri ne varsa yaptık. Daha güzel bir Mucur için çalışmaya daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Görevi devraldığımızdan bu yana güzel işler başardık. Daha doğrusu yapamazlar dediği işlerin birçoğunu yaptık”.

 

Seçimlerden önce verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz. Mucur’da ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Bir süredir teknik ve fiziki çalışmalarını sürdürdüğümüz Toplu Konut Projesinde mutlu sona ulaştık. Söz verdiğimiz gibi ilçemizde yapılacak 253 konutun ve diğer yaşam alanlarının ihalesi 8 firmanın katılımıyla bugün sorunsuz şekilde gerçekleşti.

Yapılacak değerlendirme sonrasında kısa sürede inşaat aşaması başlayacaktır. Tüm hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum. Bu projede bize destek veren emeklerini yardımlarını esirgemeyen Ankara Milletvekilimiz Sn. Hacı Turan ve Kırşehir Milletvekilimiz Sn. Mustafa Kendirli’ye şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum.

Atılgan YILMAZ

Mucur Belediye Başkanı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.