MİLLETVEKİLİ TURAN’DAN KIRŞEHİR EKONOMİSİNİ CANLANDIRACAĞIZ MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

MİLLETVEKİLİ TURAN’DAN KIRŞEHİR EKONOMİSİNİ CANLANDIRACAĞIZ MESAJI

Bu haber 23 Aralık 2020 - 9:26 'de eklendi ve 546 views kez görüntülendi.

Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri yol güzergahına Köfteci Yusuf ve Cevzane’yi kazandıran Milletvekili Hacı Turan:
Kırşehir’in ekonomisini Canlandıracağız” dedi.

 

Ak Partinin ilk döneminde Kırşehir Milletvekilliği yapan şu anda AK Parti Ankara Milletvekili olarak TBMM’de bulunan Hacı Turan, Kırşehir Kındam bölgesinde bulunan benzinliğinin yanına yatırım yaparak Kırşehir ekonomisine önemli bir katkıda bulundu.
Ankara- Kayseri Karayolu üzerindeki Turan Petrol’ün yanına Ķöfteci Yusuf ve Cevzane’yi kazandıran AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Pazartesi günü açılışını yaparak il yöneticilerine tesisleri gezdirerek yapıla yatırımlarla ilgili bilgiler vermişti.

Köfteci Yusuf ve Cevzane’nin  açılışına Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu il yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, oda ve dernek başkanları ile siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katılmıştı.


Milletvekili Hacı Turan Kırşehir’deki yazılı ve görsel basın mensuplarıyla bir araya gelerek tesisler hakkında bilgiler verdi.
Turan, ülkemizde yaşanan koronavirüs nedeniyle daha geniş katılımlı bir açılış yapamadıklarını ifade etti.
Turan, Kırşehir halkının yıllardır beklediği bazı hizmetleri Turanlar Plaza’daki Cevzane Kuruyemiş, Köfteci Yusuf ve Avangart Oto Yıkama’nın hizmete girdiğini belirterek hedeflerinin en kaliteli hizmetleri en uygun fiyata sunacaklarını söyledi.
Şehrimiz de üretilen köftür, pekmez ve Kaman Cevizi gibi yöresel ürünleri satışa sunarak Kırşehir’in tanıtımına destek olacaklarını belirtti. Milletvekili Hacı Turan, Kırşehir olarak Ankara-Kayseri Karayolundan ekonomik olarak en az istifade eden illerin başında olduğumuzu söyledi.
Turan, yıllardır bu yoldan gereği gibi yararlanıp istihdama ve üretime katkı sağlayamıyoruz. Oysa Aksaray, Kırıkkale, Afyon gibi iller, şehir geçişlerinde büyük imkanda yaralanırken biz neden bu fırsattan istifade edemiyoruz dedi.


Turan, bu gaye ile yola çıktık ve kaliteli ürünleriyle Köfteci Yusuf’u Kırşehir’e kazandırdık.
Bu tesisde 30 kişi istihdam ediliyor, hedef bu sayıyı 100’e çıkartmak. Ayrıca Köfteci Yusuf’un tüketeceği etlerin Kırşehir’den temin edilmesi için görüşmelerimiz devam ediyor. Bunu başarırsak tarım ve hayvancılığın gelişmesine de katkıda bulunmuş olacağız.
Cevzane’nin marka değeri olması için çalışıyoruz. Cevzane de Kırşehir ve yöresinde üretilen pekmez, köftür ve ülkemiz genelinde marka olan Kaman Cevizi gibi ürünleri satışa sunacağız. dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN