Milletvekili Necmettin Erkan “Eğitimde Marka Olan Kırşehir, Millet Dersanesi İle Değerine Değer Katacak” « Kırşehir Anadolu Haber

Milletvekili Necmettin Erkan “Eğitimde Marka Olan Kırşehir, Millet Dersanesi İle Değerine Değer Katacak”

Bu haber 01 Kasım 2023 - 17:12 'de eklendi ve 55 views kez görüntülendi.
Milletvekili Necmettin Erkan “Eğitimde Marka Olan Kırşehir, Millet Dersanesi İle Değerine Değer Katacak”
Millet Dersanesi hakkında bilgi veren AK Parti Kırşehir Milletvekili Erkan “Millet Dersanesi Projesi Kırşehir’de bulunan okullarımızda hafta içi taşımalı eğitim yoluyla eğitim gören ancak hafta sonu okullarımızda gerçekleşen, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına ulaşım imkanı bulamadıkları için katılamayan çocuklarımız için kurs merkezlerine ulaşımlarının Belediye ve Kamu imkanları ile sağlanmasını kapsayan ve çocuklarımızın bu imkanlardan faydalanmasını sağlayan sosyal bir projedir.
Millet Dershanesi Projesi; Uzaktan geldikleri için okul pansiyonlarında kalan 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin halk eğitimi merkezleri tarafından açılacak kurslar ile birlikte kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan ve bu amaç doğrultusunda öğrencilerimizin kırtasiye başta olmak üzere eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen sosyal bir projedir.
Millet Dershanesi Projesi; İlimiz genelinde yaklaşık 600 İhtiyaç fazlası öğretmenimizin bir program çerçevesinde gönüllülük esasını da içerecek şekilde çocuklarımızın akademik başarısına katkı sağlayacak çalışmalarını içeren sosyal bir projedir.
Sonuç olarak Millet Dershanesi Projesi başta ulaşım olmak üzere öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarında karşılaşabilecekleri tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmayı hedefleyen, Devletin tüm imkanlarıyla öncelikle sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin eşit şartlarda sınavlara hazırlık çalışmalarına katılmalarını sağlayan, Türkiye’ye örnek olması beklenen büyük ve önemli bir Eğitim Projesidir. Eğitimde marka olan Kırşehir, Millet Dersanesi ile değerine değer katacak.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.