MİLLETVEKİLİ İLHAN’DAN 2021 MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

MİLLETVEKİLİ İLHAN’DAN 2021 MESAJI

Bu haber 31 Aralık 2020 - 14:32 'de eklendi ve 344 views kez görüntülendi.

Zor ve sıkıntılı günlerin yaşandığı, ilk gününden itibaren ard arda pandemi felaketi ile birlikte yaşattığı doğal afetler, ekonomik güçlüklerle birlikte 2020 yılının bir an önce geçmesi umuduyla dünyada ve ülkemizde dayanışma, birlik, beraberlik ve barış içinde güzel günlerin yaşanacağı, umut dolu mutlu yarınlar göreceğimiz temennisiyle 2021 yılını karşılıyoruz.

Geçtiğimiz yıl, dünyada ve ülkemizde büyük mücadeleler verilen ve verilmeye de devam eden pandemi sürecinin olumsuz yansımalarının, derin ve ağır kriz durumlarına neden olduğu kötü dönemlerin yerini yeni yılda; sağlık dolu günler, gülümseten haberler, gelişmeler ile refah dolu günlere bırakmasını temenni ediyorum.

2021 yılında; hak, hukuk, adalet kavramlarının gerçek anlamının doğru bir şekilde kavranıp benimsendiği, hayatın içerisindeki sosyal olaylara karşı objektif ve eşitlik ilkeleri çerçevesinde bakılabilen, ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan saygı duyarak bir arada beraberlik ve dayanışma içinde adil olunan, fikir hürriyetinin cezalandırılmadığı ve barışın egemen olduğu aydınlık bir geleceğe ulaşmayı diliyorum.

Bu duygularla; 2021 yılının tüm dünya toplumları için önce sağlık dolu günler getirmesini ardından refah ve umut dolu bir yıl yaşatması ümidiyle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.