MİLLETVEKİLİ İLHAN’DAN 18 MART MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

MİLLETVEKİLİ İLHAN’DAN 18 MART MESAJI

Bu haber 17 Mart 2021 - 19:24 'de eklendi ve 325 views kez görüntülendi.

18 Mart, ulusun özgürlüğü ve bağımsızlığı için ülke topraklarının savunulması ve korunmasında büyük mücadeleler vererek Çanakkale zaferini kazanan tüm kahramanlarımızı her yıl resmi törenlerle minnet duyarak andığımız milli bir gündür.

Çanakkale zaferi; dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde ortak duygu ve ruh ile bir bütün olunabildiğini gösteren ulusumuzun tarihi destanıdır.

Ulusun; özgürlüğüne, yüzlerce asırlık geleneksel ve kültürel değerlerine bağlılığını ortaya koyduğu bu zafer, vatan topraklarının hiçbir şekilde parçalanamayacağını, bölünemeyeceğini tüm dünyaya sergilemiştir.

Bizler, ülkenin geleceği için inanç, azim ve kararlılıkla hayatını feda eden kahraman şehitlerimize sonsuz minnet borçluyuz ve Türkiye Cumhuriyeti topraklarında bir arada yaşayan ulusumuz, duyduğu minnet karşısında hiçbir şartta egemenliğinden ve bağımsızlığından asla ödün vermeyecek ve ülkesine sahip çıkmaya devam edecektir.

Tarihin o yıllarından bugüne değin sürekli olarak gelişen ve değişmekte olan dünyada farklı ideolojik ve siyasal oluşumlar ortaya çıkarken bugün bile hala sömürgeci zihniyetin Türkiye üzerinde ülke içi karışıklığa sebebiyet vermek için kaos ortamları yaratma planlarına karşı boyun eğmeyeceğiz ve mücadelemizi hiçbir zaman bırakmayacağız.

Bu düşüncelerle; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha minnet, rahmet ve şükran duygularıyla anıyorum.

CHP KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ METİN İLHAN 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.