MHP’DE GÖZLER MUCUR’A ÇEVRİLDİ « Kırşehir Anadolu Haber

MHP’DE GÖZLER MUCUR’A ÇEVRİLDİ

Bu haber 08 Ocak 2024 - 18:31 'de eklendi ve 86 views kez görüntülendi.
KIRŞEHİR- Mahalli İdareler seçimlerine sayılı haftalar kalırken, Milliyetçi Hareket Partisi’nde gözler Mucur’a çevrildi.
MUCUR’DA ADAY PATLAMASI YAŞANILDI
Milliyetçi Hareket Partisi’nde Mucur ve Özbağ Kasabası’nda seçimlerin alınmasına kesin gözüyle bakılırken, bundan dolayı bu iki yerleşim yerinde aday patlaması yaşanılıyor ve buralarda kimin aday gösterileceği merakla bekleniyor.
11 ADAY ADAYI KIYASIYA YARIŞIYOR
Mucur’da MHP’den başkan adayı olabilmek için 11 aday adayı kıyasıya kendi aralarında yarışırken, bu isimler son günlerde de MHP Genel Merkezine de sık sık gitmeye başladı.
ARİF BAŞKAN KİLİT İSİM Mİ?
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde ağırlığı olan Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç’ın aday tespitinde fikrinin belirleyeceği unsur olacağı kulislerde konuşulurken, Mucur’da ki’ kavga ortamının’ sonlandırılması için adayın kim olacağının önemli olduğu konuşuluyor.
MUCUR’DA KİMLER YARIŞIYOR?
Fatih SUTER, Hüseyin KÖŞKER, Fatih YILDIRIM, Halil ŞİMŞEK, Levent KÖKSAL, Hakverdi Recep BAHADIR, Durdu ÖZEN, Ali ŞAHİN, Gökhan ÖZTÜRK, Ertuğrul DÖNMEZ, Erman ERSAN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.