MHP MUCUR BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI FATİH YILDIRIM, ÇALIŞMASINI İDDİALI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR « Kırşehir Anadolu Haber

MHP MUCUR BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI FATİH YILDIRIM, ÇALIŞMASINI İDDİALI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

Bu haber 25 Aralık 2023 - 16:27 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.
FATİH YILDIRIM: “MUCUR İÇİN 45 PROJEM VAR”
FATİH YILDIRIM: “MUCUR, HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK”
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Mucur Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Eğitimci İş İnsanı Fatih Yıldırım, seçim çalışmasını hızlı bir şekilde sürdürüyor.
FATİH YILDIRIM: “İLÇEMİZE HİZMET ETMEK BANA ONUR OLACAKTIR”
‘45 yaşında 45 proje’ sloganıyla yola çıkan MHP Mucur Belediye Başkan Aday Adayı İş Adamı ve Eğitimci Fatih Yıldırım, “Halkımızın desteğiyle seçilmem halinde Mucur’umuza hizmet etmek bizim için onur olacaktır” dedi.
FATİH YILDIRIM: “MUCUR, HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK”
Genç ve vizyon sahibi olan Fatih Yıldırım Mucur’un makus tarihini değiştirmek için Mucur’dan A. Adayı olduğuna dikkat çeken Fatih Yıldırım, “Her şeyin en güzeline layık olan Mucur, hak ettiği değere kavuşacak” diye konuştu.
FATİH YILDIRIM: “KÜSKÜN VE DARGINLARI BARIŞTIRACAĞIM”
Seçilmesi halinde Mucur’da küskünlerin ve dargınların barıştığı bir ortamı sağlayacağına işaret eden Fatih Yıldırım; “Partim beni doğup büyüdüğüm ilçemde aday göstermesi halinde Mucur’a vizyon projeler ile damga vuracağım” şeklinde konuştu.
FATİH YILDIRIM: “MUCUR İÇİN 45 PROJEM VAR”
İlçede birlik ve beraberliği sağlayarak 45 projesini gerçekleştirmek istediğini vurgulayan MHP Mucur Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yıldırım şunları söyledi: “Mucur için 45 projem var bunların hepsini gerçekleştirmek ve memleketime hizmet etmek için partimden aday adayı oldum. İlçemizde birlik ve beraberliği sağlayarak 45 projemi gerçekleştirmek istiyorum. Ben bu davaya gönül vermiş birisiyim. Benim makamla, koltukla bir işim yok. ALLAH nasip ederde Mucur Belediye Başkanı olursam bunu tüm hemşerilerim görecek. Benim kavgayla işim yok. Herkesle bir arada uyumlu bir şekilde çalışarak ilçemizi kalkındırmak istiyorum. Benim için öncelik Mucur’un çıkarları. Mucur’un çıkarlarını herkesten ve her şeyden üstte tutuyorum. Bu nedenle ilçemiz için gereken neyse yapmaya hazırım. Çıktığım bu yolda beni destekleyen hemşerilerime çok teşekkür ediyorum”
FATİH YILDIRIM: “MUCUR DEĞİŞİM İSTİYOR”
MHP Mucur Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yıldırım son olarak şunları söyledi: “Mucur da aday olduğum günden bu güne vatandaşlarımızla hep bir araya geliyorum. Sağ olsunlar beni çok sevdiler. Bende onlara bir söz verdim. Seçildiğim zaman sizlerle bu bağımı asla koparmayacağım, sizlerle birlikte Mucur’u yeniden inşa edeceğiz dedim”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.