MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI AV. AKPINAR VE AY : “ARKAMIZDA İYİ BİR RÜZGAR VAR” « Kırşehir Anadolu Haber

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI AV. AKPINAR VE AY : “ARKAMIZDA İYİ BİR RÜZGAR VAR”

Bu haber 26 Nisan 2023 - 13:33 'de eklendi ve 217 views kez görüntülendi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Milletvekili Adayları Av. Aydın Akpınar, Mehmet Ay, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç ve parti teşkilatı kahvaltılı basın toplantısıyla çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Arkalarında çok iyi bir rüzgar olduğunu ve gittikleri her yerde halkın teveccühü ile karşılastıklarını ifade eden MHP Milletvekili Adayı Akpınar ve Ay, Kırşehir’in en büyük sorunu olan istihdamı çözebilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler.
BAŞKAN KILIÇ: “MECLİSE İKİ VEKİL GÖNDERECEĞİZ”
Seçim çalışmaları hakkınde bilgi veren MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, “14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim için partimize 6 aday arkadaşımız başvuruda bulunmuştu. İçerisinden iki arkadaşımız aday gösterildi. Hemen saha çalışmalarımız başladı. Daha önceden ziyaret ve gezilerimizden dolayı sıkmadığımız el, dokunmadığımız gönül kalmamıştı. Partimiz alt yapısı olan bir parti. İnşallah 14 Mayıs’ta 2 arkadaşımızı meclise göndereceğiz . Güçlü bir şekilde şehrimizi temsil etmek istiyoruz” dedi.
MİLLETVEKİLİ ADAYI AY: “TELEFONUMUZ 24 SAAT AÇIK OLACAK”
Halkın kendilerini samimi duygu içerisinde karşıladıklarını belirten MHP ikinci sıra adayı Mehmet Ay, ” 14 Mayıs’ta seçim var. Aday aday iken parti genel merkezimizin ve teşkilatımızın talimatlarıyla ikinci sıradan aday gösterildim. İl meclis üyesi iken köy, kasaba ve ilçelerimizi görevim gereği gezdim, Şimdi ise seçim arefesinde aday olarak geziyoruz. Halkımız bizi samimiyetle karşılıyor. Halkımız partimizin geçmiş dönemdeki vekillerin samiyetini özlediklerini söylüyorlar. Bizde nasip olurda seçilirsek telefonumuz 24 saat açık olacak. Halkımız samiyet istiyor, istihdam istiyor, hizmet istiyor” dedi.
AV. AKPINAR: “ARKAMIZDA ÇOK İYİ BİR RÜZGAR VAR “
Kendini tanıtarak konuşmasına başlayan MHP Kırşehir Milletvekili Adayı Av. Aydın Akpınar, 35 yıldır serbest avukatlık yaptığını söyledi. Hukuk alanında pek çok makalesi bulunduğuna işaret eden Milletvekili Adayı Av. Akpınar, “Teşkilâtımızın desteği ve önerisi ile birinci sıradan milletvekili adayı oldum. Bu şerefi bana veren teşkilatıma ayrıca teşekkür ediyorum. Arkamızda çok güzel bir rüzgar var. Halkımızın teveccühü var. Bende bu rüzgârı samimi bir şekilde görüyorum. Köy, ilçe ve merkezde yaptığımız ziyaretlerde bunu hissediyoruz. Inşallah MHP Kırşehir’den gönderdiği vekillerle parlementoda çok güçlü temsil edilecek” diye konuştu.
AV. AKPINAR: ” KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLACAĞIZ”
Bazı siyasi parti liderlerini eleştiren Milletvekili Adayı Av. Akpınar, “Biz bunların yaptığı takkiyeleri biliyoruz. Şehrimizin ve halkımızın sorunlarının farkındayız. Bize gelen şikayetler genelikle seçilenlerin bugüne kadar halkı unuttuğu yönünde. Şunun sözünü veriyorum. Seçilmemiz halinde sürekli halkımızla içiçe olacağız. En büyük sorunumuz istihdam. Kimsesizlerin kimsesi olacagız” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.