METEOROLOJİDEN UYARI « Kırşehir Anadolu Haber

METEOROLOJİDEN UYARI

Bu haber 08 Nisan 2021 - 19:48 'de eklendi ve 313 views kez görüntülendi.

İLİMİZDE HAVA SICAKLIĞINDA HİSSEDİLİR DERECEDE AZALMA VE YER YER YOĞUN OLMAK ÜZERE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR 

Meteorolojiden alınan bilgilere göre; ilimiz ve çevresinde 9 Nisan 2021 Cuma günü sabah saatlerinde başlayıp 12 Nisan 2021 Pazartesi akşam saatlerine kadar kar yağışı ve soğuk havanın etkili olması bekleniyor.

Yer yer kar yağışına bağlı olarak hava sıcaklığının hissedilir derecede azalarak (10 ila 16 derece) mevsim normalleri altına ineceği, ayrıca rüzgarın yine yer yer kuvvetli ve fırtına şeklinde (60-80 km/sa) eseceği tahmin edilmektedir.

Beklenen soğuk hava dalgası ve rüzgârla birlikte görülecek tipi şeklindeki kar yağışlarının ulaşımda aksamalara, buzlanmalara ve zirai don gibi olaylara neden olacağı beklendiğinden vatandaşlarımızın meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.