Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı « Kırşehir Anadolu Haber

Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Bu haber 10 Ocak 2024 - 16:10 'de eklendi ve 49 views kez görüntülendi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık Demokrasinin temel unsurlarından birisinin de özgür basın olduğuna dikkat çeken Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, “Bu bağlamda demokrasinin vazgeçilmezleri arasında yer alan basınımızın görevi, basın-ahlâk esasları çerçevesinde doğru ve tarafsız davranarak en hızlı şekilde kamuoyunu aydınlatmaktır. İlimizin tanıtılmasına, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine de önemli katkılar sağlayan yerel basın çalışanlarının bugüne kadar gösterdiği gayreti, bundan sonra da aynı hassasiyetle sergileyeceklerine inanıyorum. Bu vesile ile kamuoyunu bilgilendirme görevini layıkıyla yerine getiren tüm gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutluyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.