KIRŞEHİR’DE ÖZLENEN TABLO « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR’DE ÖZLENEN TABLO

Bu haber 15 Nisan 2021 - 13:39 'de eklendi ve 329 views kez görüntülendi.

İşte beklenen ve özlenen tablo bu. Kırşehirin aşılması gereken birçok problemleri var.  İYİ PARTİ ve C H P yetkilileri aynı zamanda millet ittifakının oluşturduğu KIRŞEHİR BELEDİYESİ başkanı ve yardimcilarınında yer aldığı bir heyetle bir araya geldiler.

AK PARTİ li ilgenel meclisi başkanlığına seçilen ŞABAN ÇELİK’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Çektirilen toplu fotoğrafta M H P li  ÖMER YAŞAR ında katılmasıyla  kare tamamlanmış oldu.  KIRŞEHİR’ e yön verenlerden bir bölümünü oluşturan bu ekip  fotoğraftaki birlikteliği siyasi görüş ayrımı yapmadan devam ettirirlerse bölgemizde  çözüm bekleyen hiçbir problem kalmaz.

Eski ve yeni belediye başkanları, yine eski ve yeni millet vekilleri, daire müdürleri, S T K  ların başkanları da bir araya gelip çözüm üretseler, KIRŞEHİR için birlikte çaba sarfetseler olamazmı.

Öyle ya neden olmasın, zaten onlar bu görevlere hizmet etmek için talip olmadılarmı, onlara birlikte çalışmak bizlerede takip etmek düşüyor

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.