KIRŞEHİR’DE Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkusu « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR’DE Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkusu

Bu haber 30 Ekim 2023 - 15:44 'de eklendi ve 52 views kez görüntülendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıldönümününde düzenlenen çeşitli törenlerle gururla ve coşkuyla kutlandı.

28 Ekim Cumartesi günü “100. Yıl Cumhuriyet Yürüşü” ve akabinde saat 13:00’te Cacabey Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan törenler, 29 Ekim Pazar günü saat 10:00’da Valimiz Sayın H. Mete Buhara’nın Valilik Makamında tebrikleri kabulü ile devam etti.

Ardından, saat 10.30’da Cacabey Meydanında Vali H. Mete Buhara ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun halkı selamlamasıyla başlayan Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama törenlerine ilimiz protokolü, şehit yakınları, gaziler, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaşımız katıldı.

Mehtaran Bölüğü konseri, halk oyunları gösterisi ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ile devam eden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl kutlamaları Tören Geçişi ile sona erdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.