Kırşehir’de 100 Okula 100 Masa Tenisi « Kırşehir Anadolu Haber

AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Kırşehir’de 100 Okula 100 Masa Tenisi

Bu haber 23 Kasım 2023 - 16:50 'de eklendi ve 147 views kez görüntülendi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Dr. Oktay Çimen, beraberindeki heyet ile birlikte Kırşehir Valisi H. Mete Buhara’yı ziyaret etti.

Ziyarette, sponsor aracılığıyla 2024 Yılında Kırşehir’de hayata geçirilmesi planlanan “100 Okula 100 Masa Tenisi Masası/Uçan Raketler Projesi” üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmede ayrıca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, sponsor yetkilileri ile masa tenisi antrenörleri ile sporcu öğrenciler de yer aldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig