KIRŞEHİR VALİSİ H. METE BUHARA GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR VALİSİ H. METE BUHARA GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

Bu haber 29 Kasım 2023 - 17:01 'de eklendi ve 76 views kez görüntülendi.

Kırşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sadık Gülecen, Kırşehir Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal, Cemiyet Başkanı Mehmet Emin Turpçu ve Cemiyet Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Güner, Zafer Çam, Gürsel Seçilmiş, İbrahim Düğer, Nurettin Turunç’un da bulunduğu Kırşehir Valisi H. Mete Buhara’nın ziyaretinde yerel basının içinde bulunduğu zorluklar vurgulanırken Kırşehir’in sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmeler Kırşehir’in yerel konuşma dili ve kültürü ile ilgili konularında gündeme gelmesi sağladı.

Görüşme sonunda memnuniyetlerini belirten Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sadık Gülecen ve Kırşehir Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetimi tarafından uğurlandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.