KIRŞEHİR VALİLİĞİ’NDEN BASIN AÇIKLAMASI « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR VALİLİĞİ’NDEN BASIN AÇIKLAMASI

Bu haber 24 Mart 2023 - 17:02 'de eklendi ve 205 views kez görüntülendi.

T.C.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ

BASIN AÇIKLAMASI

Bazı internet sitelerinde yer alan “Yurt Dışından Gönderilen Yardımlar AFAD Tarafından AK Parti’ye Teslim Edildi” haberine istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

Yurt dışından Kırşehir’e gönderilen söz konusu yardım tırındaki malzemeler, İl AFAD Müdürlüğümüz tarafından 23.02.2023 tarihli tutanakla teslim alınmış olup malzemelerin bir kısmı AFAD tarafından İlimizdeki depremzedelere dağıtılmış geri kalan kısmı ise 21.02.2023-23.04.2023 tarihleri arasında kullanımı bedelsiz olarak İl AFAD Müdürlüğümüze tahsis edilen depoya yerleştirilmiştir.

Bahsi geçen depoda yer alan malzemelerin bir kısmı kullanılmayacak durumda olan ikinci el kıyafetlerden oluşmaktadır. Geri kalan hijyen malzemeleri ve diğer ürünler İlimizdeki depremzedelerden gelen talepler doğrultusunda, İl AFAD Müdürlüğümüzce peyderpey dağıtılmaya devam edilmektedir. Söz konusu haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.