Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan basın Açıklaması yaptı « Kırşehir Anadolu Haber

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan basın Açıklaması yaptı

Bu haber 01 Kasım 2023 - 17:08 'de eklendi ve 52 views kez görüntülendi.
Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan basına yaptığı açıklamada şunları söyledi.
Sevgiyle Kucaklayıp, Minnet ve özlemle Şehitlerimize vefa için yönetim kurulumuz ve proje ekibimizle proje üretmeye devam ediyoruz.
Hiç kuşkusuz ateş düştüğü yeri yakar. Bizler o ateşin düştüğü evlerde hala aynı acıyla yanan şehit aileleriyiz. Bu acıyı her zaman yüreğinde taşıyan bir şehit kardeşi olarak yönetim kurulum ile birlikte mukaddes şehit ailelerimizin yanında her zaman layıkıyla durmak için çabaladık. Faaliyete döktüğümüz projelerimiz, aziz Türk milleti için canından geçen şehitlerimizin emaneti ailelerine manevi desteğimizin bir göstergesidir. Şehit ailelerimizi bir araya getirdiğimiz etkinliklerimizle yüreklerinde hiç sönmeyen ateşe bir nebze de olsa su serpmek, birlik ve beraberliği sağlamayı hedefliyoruz.
Başkan Kılıçaslan, 2017 yılından itibaren göreve geldiğimiz süre içerisinde Unutulmayacak Vatan Evlatları, Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz, Şehit Aileleri ve Gönüllüler, Vatan Kalesinden Cennete Uçanlar, Cennet Vatanın Kutsal Emanetleri isimli 5 proje gerçekleştirdik. Şehide Dua Emanetine Vefa isimli 6. Projemizi 1 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Şehitlerimizin adını yaşatmak ve şehit ailelerimize moral vermek amacıyla hazırladığımız projemizi hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz.
Rabbim niyetimizi hayreylesin. Bizleri çıktığımız bu yolda mahcup etmesin inşallah…
“Şehide Dua Emanetine Vefa” isimli projemizde gerçekleştireceğimiz etkinlikler şu şekildedir:
1- Motivasyon Kampı
Şehit ailelerimizin hem bedenen hem de ruhsal olarak rahatlamalarını sağlamak, fiziksel sağlığını korumak üzere sıcak su kaplıcasında motivasyon kampı düzenlenecektir.
2- PİKNİK PROGRAMI
Hava şartlarına uygun olarak şehit ailelerimizle piknik programında bir araya geleceğiz. Havaların soğuk seyretmesi halinde derneğimizde mevlit programı düzenleyerek hem şehitlerimizi yad edecek hem de şehit ailelerimizi bir araya getireceğiz.
3- İLMİK İLMİK HALIYA DOKUNAN ŞEHİTLERİMİZ
Şehit ailelerimizi ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve şehitlerimizin halıya dokunmuş fotoğraflarını hediye edeceğiz.
Dernek olarak şehit ailelerimizin her daim dualarında olma ümidiyle yaptığımız çalışmalar ve projeler sözde değil özde dernek olduğumuzun somut birer örneğidir. Şehit ailelerimizin manevi desteği, bizlere her zaman yol gösterici olmuştur. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza aynı azimle devam edeceğiz.
Bu kapsamda şehit ailelerimize her zaman ayrı bir özen ve tevazuyla yaklaşan bizlere kol kanat geren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya, AK Parti Milletvekili Necmettin Erkan’a, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Mustafa İspirgil’e, şehit ailelerimizden sevgisini ve ilgisini hiçbir zaman esirgemeyen eski Kırşehir Valisi şuan İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Akın’a, bizleri yalnız bırakmayarak destek olan basın mensuplarına sonsuz teşekkür ederiz. dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.