KIRŞEHİR MHP ADAYLARINI GÖRCÜYE ÇIKARDI « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR MHP ADAYLARINI GÖRCÜYE ÇIKARDI

Bu haber 19 Şubat 2024 - 17:38 'de eklendi ve 56 views kez görüntülendi.
        MHP Kırşehir İl Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ilçe ve belde adaylarını tanıttı.
       Kalabalık partili ve vatandaşlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajının okunması ve 55. yıl yıl gösterimi izlenmesinin ardından MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak şehir merkezinde ve Kaman İlçesi’nde AK Parti adayını, Özbağ ve Köseli beldelerinde ise MHP adayının destekleneceğini söyledi.
       MHP’nin Kırşehir’de belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde önemli hizmetler ve yatırımlar kazandırdığını dikkat çeken MHP İl Başkanı Arif Kılıç, bu seçimde de Cumhur İttifakı olarak büyük projelerin hayata geçirileceğine işaret etti.
       Başkan Kılıç’ın ardından MHP MYK Üyesi İbrahim Uzun, MDK Üyesi Fazıl Çağrı Kuş ve Cumhur İttifakı Kırşehir Belediye Başkan adayı Osman Arslan’ da birer konuşma yaptı.
       En son ise Cumhur İttifakı ile MHP ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.