KIRŞEHİR DEFTERDARLIĞINDAN TİCARET ODASINA ZİYARET « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR DEFTERDARLIĞINDAN TİCARET ODASINA ZİYARET

Bu haber 27 Şubat 2024 - 16:15 'de eklendi ve 31 views kez görüntülendi.
Vergi Haftası dolayısıyla İl Defterdarı Mustafa Kurt, Personel Müdürü Hilmi Böyük, Vergi Dairesi Müdürü Aslan Bıyık, Gelir Müdürü Yener Demir, Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Arş.Gör.Selim Şahin ve Ahi Evran Üniversitesi İktisat ve İşletme Bölümü Öğrencileri 35. Vergi Haftası dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlker Erbil Erdal ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Altuntaş ile görüştü.
Ziyarette verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması için Vergi Haftasındaki etkinliklerin önemli olduğunu belirten İl Defterdarı Mustafa Kurt vatandaşlara bunun bir mükellefiyet değil de, kutsal bir görev ve ihtiyaçların karşılanması için yapılan bir çalışma olduğunu da iyi anlatabilmek gerektiğini vurgulanması gerekliliğine değindi.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ziyaretlerinden dolayı, İl Defterdarı Mustafa Kurt’a teşekkür etti ve tüm çalışanların vergi haftasını kutladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.