KIRŞEHİR DEFTERDARLIĞI ÖNCÜLÜĞÜNDE YATIRIMCI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI. « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR DEFTERDARLIĞI ÖNCÜLÜĞÜNDE YATIRIMCI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Bu haber 08 Kasım 2023 - 15:12 'de eklendi ve 57 views kez görüntülendi.
Toplantıda Kırşehir Defterdarlığı, Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu,(SGK) Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, (KTSO) Kırşehir KOSGEB İl Müdürlüğü, Kırşehir Halk Bankası Şube Müdürlüğü, Kırşehir Gümrük Müdürlüğü, Kırşehir Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ve OSB Üyeleri’nin katılımı ile gerçekleşti.
Kırşehir Defterdarlığı İl Müdürü Mustafa Kurt açılış konuşmasında, ilk toplantıya ev sahipliği yapan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) adına Ticaret Sicil Müdürü Ü. Murat Erşan şirket kuruluşları ve yatırımlar hakkında bilgilendirme yaptı.
İlgili kamu kurumları tarafından katılımcılara, İşletmeler, yatırımcılar ile kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesi, Mevcut işletmeler ve ile işletme kurma potansiyeli ve niyeti olanlar arası iletişimin sağlanması ve güçlendirilmesi, Şehrin ve ülkenin ekonomisine katkı sunulması, Mevcut yatırımcılar ile yatırım yapmak isteyen iş insanlarına kanunların destek, teşvik ve imkanları konusunda bilgilendirilmesi, Ekonomik gücü olan insanlara, firmalara yatırım yapmaları için ortam hazırlama ve imkanlar sunma konusunda bilgi sunma, Mevzuat ve yatırım konusunda ilgili kitlelerde farkındalık oluşturulması ve yatırım teşvikleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.