KIRŞEHİR BELEDİYESPOR DEPLASMANDA ŞOV YAPTI « Kırşehir Anadolu Haber

AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR DEPLASMANDA ŞOV YAPTI

Bu haber 23 Aralık 2020 - 18:08 'de eklendi ve 363 views kez görüntülendi.

Kırşehir Belediyespor futbol takımı bugün saat 13:00 de Elazığspor ile karşı karşıya geldi.
Maçın ilk yarısında dört gol vardı. 9 dakika da Elazığspor lu C. Akgün’nün attığı golle 1 – 0 öne geçti. 11.dakkada M. Alaatttinoğlu, 19. Dakika da A. Karadayı’nın attığı gollerle Kırşehir Belediyespor 2 – 1 öne geçti. 31. dakika da O. Yıldız’ ın penaltıdan attığı golle ilk yarı 2 – 2 berabere bitti.
Maçın ikinci yarısında Kırşehir Belediyespor üstünlüğü ele geçirerek 2 gol daha attı, 4 – 2 öne geçti. 88 dakikada Elazığsporun attığı golle durum 4 – 3 oldu. Maçın 90. dakikasında bir gol daha atan Kırşehir Belediyespor 5 – 3 öne geçti. Maç sonucu Kırşehir Belediyespor 5 – Elazığspor 3.
Kırşehir Belediyespor bu hafta ligi 4. Olarak kapattı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig