KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU İSTANBUL’DA, MİNYATÜR TÜRKİYE PARK’TA, AHİ EVRAN CAMİİ VE TÜRBESİ’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU İSTANBUL’DA, MİNYATÜR TÜRKİYE PARK’TA, AHİ EVRAN CAMİİ VE TÜRBESİ’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bu haber 30 Eylül 2023 - 13:57 'de eklendi ve 110 views kez görüntülendi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu İstanbul’da, Minyatür Türkiye Park’ta, Ahi Evran Camii ve Türbesi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Başkan Ekicioğlu, Projenin gerçekleştirilmesinde katkı sunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kültür A.Ş. Müzeler Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
Başkan Ekicioğlu, İstanbul’da yaşayan Kırşehirli hemşehrilerinin Ahi Evran Camii ve Türbesi’nin açılışına ilgilerinden dolayı  menmuniyetlerini belirti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.