KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

Bu haber 01 Aralık 2023 - 16:00 'de eklendi ve 51 views kez görüntülendi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajını tüm vatandaşlara sundu.

Başkan Ekicioğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında şu sözlerine yer verdi:

“Unutulmamalıdır ki Engelli vatandaşlarımızın normal bir hayat sürmesi ancak toplumsal duyarlılığın ve farkındalığın oluşturulması ile mümkündür. Engelli insanlarımıza karşı toplumsal duyarlılığı en yüksek noktalara yükseltmek ve onların yaşama tutunmalarını sağlamak ise hepimizin en önemli görevleri arasında yer alıyor.

Engelli vatandaşlarımız için kurumsal hizmetlerin geliştirilmesi esas alınmalıdır. Demokratik, çağdaş, sosyal bir devlet olmanın en önemli unsurlarından biri de engelli insanlarımızın ekonomik-sosyal-kültürel sorunlarının çözülmesi ve engellilerin üreterek toplumsal yaşama kazandırılmasıdır.

Engelli yurttaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır. Bunun bilinciyle eğitimden sağlığa, iş yaşamından kültür ve sanata, spor ve kent standartlarının iyileştirilmesine, ulaşımdan psikolojik ve sosyal desteğe kadar çok ciddi ve çözüm bekleyen sorunları bulunmaktadır…”

,

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.