KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİOĞLUSANAYİ’NİN SORUNUNU SANAYİ ESNAFIYLA BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİOĞLUSANAYİ’NİN SORUNUNU SANAYİ ESNAFIYLA BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Bu haber 23 Haziran 2021 - 22:13 'de eklendi ve 401 views kez görüntülendi.

    Bugün Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz,  Madenî İşler Odası Kırşehir Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu ve Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Genç’le birlikte Kılıçözü Sanayi Sitesi’nde esnafımızla buluşup inceleme Yapan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kılıçözü Sanayi Sitesi Esnafının çeşitli sorun ve talepleri olduğunu, bunları yerinde dinlemeye gayret gösterdiklerini dile getirdi.

   Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, “Kırşehir için hazırlanan ve yaşama geçirmeye çalıştığımız projelerin gerçekleşmesinde Sanayi Esnaflarımızın fikirlerini önemsiyoruz. Onlarla fikir alışverişi yaparak alana yapılacak olan çalışmalara yön vereceğiz.

    Katılımcı Belediyecilik anlayışımızla esnaflarımızın sorunları ve taleplerini yerinde dinlemeye gayret gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçlerde de Esnaf ziyaretleri ve toplantılarıyla değerlendirme yaparak onların da beklentileri doğrultusunda projelerimizi hayata geçireceğiz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.