KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİOĞLU: BU FELAKETİ DAYANIŞMA İÇİNDE AŞACAĞIZ « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİOĞLU: BU FELAKETİ DAYANIŞMA İÇİNDE AŞACAĞIZ

Bu haber 14 Şubat 2023 - 19:24 'de eklendi ve 149 views kez görüntülendi.

  Kırşehir Belediyesi’nin kampanya ve organizasyonuyla hayırsever hemşerilerimiz tarafından, afetzede vatandaşlarımızın barınma sorununu çözmek üzere 50 adet ev barınma amaçlı kullanımına sunuldu.

   Kahramanmaraş’ta ilki 6 Şubat 2023 Pazartesi günü sabaha karşı 04.17’de 7,7; ikincisi ise 13.24’te  meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki iki deprem ve takip eden artçı sarsıntılar sonrası tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırşehir’de de Kahramanmaraş ve çevre illerdeki deprem bölgesine yardım için kampanya ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

   Deprem bölgesinden Kırşehir ilimize gelerek konaklayan vatandaşlarımız için Kırşehir Belediyesi Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’ne getirilen ve öncelikli olan Isıtıcı, Gıda, İç Çamaşırı, Diş Fırçası, Tuvalet Kâğıdı, Sıvı-Katı Sabun, Şampuan, Çorap, Şarj Aleti, Yetişkin Eşofman, Ayakkabı vb. ihtiyaç maddeleri ihtiyaç sahiplerine teslim edilirken; Hayırsever hemşerilerimiz tarafından, Kırşehir Belediyesi’nin kampanya ve organizasyonuyla hayırsever hemşerilerimiz tarafından, afetzede vatandaşlarımızın barınma sorununu çözmek üzere 50 adet ev barınma amaçlı kullanımına sunuldu. Belediye ekiplerimiz depremzede vatandaşlarımız için evlerin temizlik ve eşya kurulumlarını yaparak kullanıma hazır hale getirdi. Evlere yerleştirilen ailelerin gıda, yakacak ve diğer ihtiyaçları da yine Kırşehir Belediyesi tarafından takip edilerek karşılanıyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.