KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MUSTAFA ÇELİK, AKP VE MHP İLE GÖRÜŞTÜ « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MUSTAFA ÇELİK, AKP VE MHP İLE GÖRÜŞTÜ

Bu haber 02 Ocak 2024 - 18:03 'de eklendi ve 89 views kez görüntülendi.
Kıymetli Hemşehrim,
Ahi Evran, Cacabey, AşıkPaşa gibi tasavvufun değerli isimlerinin bulunduğu medeniyetlerin ve Ahiliğin beşiği Kırşehirimizin huzuruna yakışır bir şekilde çıkmak için temayül yoklamamızı tamamladık. Anket ve kamuoyu araştırmaları devam etmektedir.
Ak Parti iktidarının hükümette ve belediyelerde yılları aşan iktidarı istikrarımızı göstermektedir. Nasıl ki geçtiğimiz genel seçimlerden zaferle ayrılmışsak 31 Mart’ta da kazanmanın mutluluğunu hep beraber yaşayacağımıza inanıyorum.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da vurguladığı gibi bu partimizde şahsım dahil hiç kimse layüsel değildir. 31 Mart’ta hedefimiz büyükşehir, il, ilçe ve belde olmak üzere Türkiye’deki 1.393 belediyenin tamamına yakınını AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır.
Bu şiarla Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile görüşmelerimiz sürekli temas halinde karşılıklı anlayış ve saygı ekseninde devam etmektedir. İttifakımızı güçlendirerek geleceğe taşıma gayretindeyiz.
Kıymetli görev için takdir olunursam Türkiye Yüzyılı’na yakışır belediyecilik ile hep birlikte Şirin Kırşehirimizi her alanda kazandıracağız.
Selam ve saygılarımla.
Mustafa ÇELİK
AK Parti Kırşehir Belediye Başkan A.Adayı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.