KIRŞEHİR BAŞKANINI ARIYOR « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR BAŞKANINI ARIYOR

Bu haber 15 Ocak 2024 - 18:34 'de eklendi ve 53 views kez görüntülendi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yeniden Kırşehir Adaylığıyla seçim çalışmalarına hız vermesi adaylığı belirlenmemiş olan diğer parti seçmenlerinde çelişki ve karamsarlık oluşmasına sebep olurken, Kırşehir Halkı AK Parti Kırşehir Belediye Başkanı adayını yoğun merak içerisinde bekliyor.

AK Parti ve MHP arasındaki çelişkişler hala sıcaklığını korurken AK Parti’nin aday belirlemesinde ki kararsızlığı da partiler arasında azda olsa soğukluğa neden oluyor. AK Parti ve MHP içerisinde Seher Ünsal, Osman Arslan, Mikail Arslan, Atılgan Yılmaz gibi isimlerden birinin belediye başkanı adayı olarak çıkacağı öngörüleri oluşsa da ERDOĞAN’ın vericeği karar Kırşehir’in kaderinde belirli olacak. MHP’li seçmenlerde bu beklentilerin uzamasında bir kararsızlık oluşmaya başladı.

Kaman İlçesi’nde yıllarca Ülkücü Camia’yı kucaklamış ve Ülkücülüğü ile bilinen aynı zamanda Kaman’a birkaç dönem MHP’den Belediye Başkanlığı yapmış olan Erhan Talu’nun, CHP saflarına katılarak, oradan belediye başkanı adayı olması, MHP ve AK Parti’nin Kaman’da ki belediye başkanlığı hayallerinin bittiğinin göstergesi oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.