KIRŞEHİR- AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 7 Ekim Cumartesi Günü yapılacak olan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi açıklama yaptı « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR- AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 7 Ekim Cumartesi Günü yapılacak olan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi açıklama yaptı

Bu haber 06 Ekim 2023 - 19:33 'de eklendi ve 130 views kez görüntülendi.
7 Ekim 2023 tarihinde ‘Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri’ mottosuyla icra edecekleri 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde basın açıklaması yapan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, “14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ‘Aydınlığa Açık, Karanlığa Kapalı’ şiarıyla kurulan AK Parti’miz 3 Kasım 2002’den bu yana girdiği her seçimde milletimizin derin teveccühüne mazhar olmuştur. Partimiz kendisine gösterilen bu güveni karşılıksız bırakmayarak, eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, turizmden tarıma; kısacası her alanda Türkiye’ye sayısız eser ve hizmet kazandırmıştır” dedi.
Toplam 17 kez milletin huzuruna çıkıp tümünden zaferle çıktıklarını hatırlatan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“22 yıllık siyasi tarihinin istisnasız her gününü millete hizmet yolunda harcayan AK Parti, bugüne kadar birçok sınavdan geçmiş, tarihte benzerine pek rastlanmayan badireler atlatmıştır. Bu badirelere karşı her defasında milli iradeye koşmuş, sandıktan başka iktidar yolu tanımamıştır. Yaklaşık çeyrek asırdır; 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 17 kez milletimizin huzuruna çıkıp tümünden zaferle ayrılan partimizin bu başarılarının arkasında yatan en önemli unsurlardan bir diğeri ise dinamik kalmayı başarabilmesidir.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.