KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI « Kırşehir Anadolu Haber

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Bu haber 08 Mart 2024 - 15:55 'de eklendi ve 26 views kez görüntülendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi yönetimi kadın çalışanlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Rektörlük bünyesinde farklı birimlerde görev yapan kadın çalışanlarla bir araya gelen Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Prof. Dr. Musa Özata ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter, gelecek neslin kadınlarla birlikte var olacağını belirterek kadın çalışanlara gül takdim ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde kadınların toplumun omurgasını oluşturulduğu dile getirildi.

Üniversitede daha sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde bir dizi etkinlik yapılacak. Fatma Bacı Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen organizasyonlarda ilk olarak “Türk Edebiyatında Öncü Kadınlar: Alev Alatlı” Konferansı gerçekleştirilecek. Daha sonra şiir dinletisi planlanırken ardından ney taksimi verilecek. Son olarak ise Geleneksel Fatma Bacı Kadın Ödülleri sahiplerini bulacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.