KIRIKKALE DE VATANDAŞ MKEK’NUN AKIBETİ, TANK PALET VE ŞEKER FABRİKALARI GİBİ OLMAYACAK DEDİ « Kırşehir Anadolu Haber

KIRIKKALE DE VATANDAŞ MKEK’NUN AKIBETİ, TANK PALET VE ŞEKER FABRİKALARI GİBİ OLMAYACAK DEDİ

Bu haber 21 Haziran 2021 - 22:31 'de eklendi ve 407 views kez görüntülendi.
     Kırıkkale Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nun lağvedilerek anonim şirkete dönüştürülmesi planı Kırkkale  halkını sokağa döktü.
     Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında  toplanan vatandaşlar M K E K  Akıbetini TANK PALAT FABRİKASI  ve ŞEKER FABRİKALARI’nın  akıbetine döndürmeyeceklerini haykırdılar.
     C. H. P.  Grup Başkanvekili ÖZGÜR ÖZEL, Genel Başkan Yardımcısı VELİ AĞBABA ve Kırşehir milletvekili METİN İLHAN’ ında bulunduğu direnişe binlerce Kırıkkaleli vatandaş katıldı.
     MKEK’nin akıbeti TANK PALET FABRİKASI ve ŞEKER FABRİKALARI gibi olmayacak! denildi. Bu fabrikalar özelleşirken ve satılırken ki sessiz duruşumuz stratejik öneme haiz fabrikalarında önce şirkete dönüştürüldüğüne daha sonrada yok pahasına satılmalarına vurgu yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.