KENDİRLİ’DEN MÜSİAD A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ « Kırşehir Anadolu Haber

KENDİRLİ’DEN MÜSİAD A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bu haber 21 Nisan 2021 - 21:43 'de eklendi ve 342 views kez görüntülendi.

-AK Parti Kırşehir Milletvekili Kendirli:

-“Güçlü ekonomi, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası yolunda olmazsa olmazımızdır. Ekonomimizi güçlendirmek ve Türkiye’yi büyütmek için tüm gücümüzle, tüm engellemelere rağmen mücadelemize devam edeceğiz”

 

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, büyük ve güçlü Türkiye’nin güçlü bir ekonomi ile inşa edileceğini belirterek “Güçlü ekonomi, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası yolunda olmazsa olmazımızdır. Ekonomimizi güçlendirmek ve Türkiye’yi büyütmek için tüm gücümüzle, tüm engellemelere rağmen mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Kendirli ve Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şubesi başkanlığına seçilen Ömer Ali Öz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kendirli, Kırşehir’in genç iş insanlarından Öz’e yeni görevinde başarılar diledi. Sivil toplum kuruluşlarında yaşanan yönetim değişikliklerini bayrak yarışına benzeten Kendirli, dernek şube başkanlığında bugüne kadar görev alan iş insanlarını da tebrik etti.

MÜSİAD’ın iş insanlarından müteşekkil olmasına rağmen sadece iş dünyasının değil, toplumun tamamının yararına işler yaptığını, projeler yürüttüğünü vurgulayan Kendirli, “MÜSİAD’ı oluşturan iş adamlarımıza, medeniyetimizin, inancımızın gerekleri doğrultusunda milletin menfaatlerini ön planda tutarak ticaretlerini yürüttükleri için ayrıca şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Milletvekili Kendirli, “büyük ve güçlü Türkiye” mücadelelerinde MÜSİAD’ın her zaman AK Parti’nin yanında yer aldığını belirterek, koronavirüs salgını nedeniyle iş ve ticaret hayatında yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını, AK Parti olarak da bu süreçte tüm iş insanlarının, esnaf ve sanatkarların sıkıntılarını giderecek çözümler üretmeye, adımlar atmaya gayret ettiklerini söyledi.

Mustafa Kendirli, “MÜSİAD üyeleri, bu toprakların gücüne, insanına inanarak ülkemizin geleceği için çalışmaktadır. AK Parti olarak da Türkiye’nin üretim gücüne, insanının çalışma azmine inanarak, güvenerek yatırım yapan, istihdam oluşturan herkesi destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Kırşehir şubesinin bugüne kadar Kırşehir’in kalkınmasına, istihdamın artmasına yönelik pek çok proje yürüttüğünü anımsatan Kendirli, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine önem verdiklerini, şehrin sorunlarına çözüm üretmek için milletin ve devletin menfaatlerini düşünen tüm kesimlerle işbirliğine hazır olduklarının altını çizdi.

Milletvekili Kendirli, “Güçlü ekonomi, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası yolunda olmazsa olmazımızdır. Ekonomimizi güçlendirmek ve Türkiye’yi büyütmek için tüm gücümüzle, tüm engellemelere rağmen mücadelemize devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner liderliği ve cesur, girişimci iş insanlarımızla ülkemizi 2023 ve 2053 hedeflerine ulaştıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu.

Mustafa Kendirli, MÜSİAD Kırşehir Şube Başkanlığına seçilen Ömer Ali Öz’e ve il yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini tekrarlayarak,  Ramazan aylarını tebrik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.