KAYMAKAM SAYIN UMUT ÖZKIR’DAN VEDA MESAJI « Kırşehir Anadolu Haber

KAYMAKAM SAYIN UMUT ÖZKIR’DAN VEDA MESAJI

Bu haber 10 Mayıs 2024 - 17:04 'de eklendi ve 24 views kez görüntülendi.

“Saygıdeğer Boztepeliler, kıymetli hemşehrilerim!

05.10.2023 tarihinde göreve başladığım; severek ve büyük bir onur ile Kaymakamlık vazifesini ifa ettiğim bu şirin ilçeden, Afyonkarahisar Dazkırı Kaymakamlığına atanmam münasebetiyle ayrılıyorum.

Bu şehirde görev yaparken sadece mesleki sorumluluk anlayışıyla değil, aynı zamanda “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın.” anlayışı ile hareket ettim. Görev yaptığım süre içerisinde;  Devletimizin olmazsa olmaz değer ve ilkeleri çerçevesinde, “İki günü bir olan ziyandadır.” inancıyla; adil, dürüst, açık, katılımcı, duyarlı, birleştirici ve dinamik bir yönetici olmaya gayret ettim. Şimdi; aziz vatanımızın bir başka köşesinde aynı azim ve kararlılıkla görevime devam edeceğim.

Bu vesileyle; öncelikle bilgi, deneyim ve tecrübelerinden yararlandığım Sayın Valimize, ilimizin çok değerli mülki idari amirlerine, Belediye Başkanımıza, birlikte mesai yaptığımız ilçemizdeki kamu kurumlarının yöneticiliğini üstlenen birim müdürlerimize, özveri ve sorumluluk bilinci ile görevlerini sürdüren çalışma arkadaşlarıma, muhtarlarımıza değerli gazilerimize, şehit yakınlarımıza ve kıymetli Boztepe halkına; şahsıma gösterdikleri sevgi, saygı için teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum.” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.