KARDEŞLİK ZAMANI « Kırşehir Anadolu Haber

KARDEŞLİK ZAMANI

Bu haber 13 Şubat 2023 - 16:04 'de eklendi ve 154 views kez görüntülendi.

 

   Kardeşlik ve insanlık görevi devam ediyor.
Ülkemiz bu dünyada benzeri olmayan bir afeti yaşıyor.
Türkiye’nin tüm vilayetlerinde olduğu gibi Kırşehir de de ayni ve nakdi yardımlar tüm hızıyla devam ediyor.
Deprem bölgesinden gelen ihtiyaçlara göre yardımlar AFAD ve Kızılay öncülüğünde Kırşehir Aşıkpaşa Spor Salonunda toplanıp, yüzlerce gönüllüler tarafından ayırt edilip, paketlenerek tırlarla bölgeye gönderiliyor.
Kırşehirli Sanayici, İş İnsanları, Gençler, STK. lar el birliği, gönül birliğiyle üzerine düşeni yapmaya devam ediyorlar.
Eriş Yem Kırşehir Bölge Bayisi Fidam Tarım ve Hayvancılık Ltd. Şti. sahibi Mehmet Yavuz bölgeye 22.000 bin kg yemi bölgeye ulaştırmıştı.
Eriş Yem Bölge Bayisi Mehmet Yavuz, kış ayında soğuk ve karlı olması, çadırlarda yaşamın ve ısınmanın zor olmasından dolayı soba ihtiyacını gidermek için 200 adet soba ve borusu ile Nur dağındaki depremden evlerini kaybedip çadırlarda kalan vatandaşlar için gönderdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.