İŞ İNSANI VE YAZAR EMRAH DOĞAN AK PARTİ’DEN İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY OLDU « Kırşehir Anadolu Haber

İŞ İNSANI VE YAZAR EMRAH DOĞAN AK PARTİ’DEN İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY OLDU

Bu haber 27 Şubat 2024 - 15:42 'de eklendi ve 55 views kez görüntülendi.
Kırşehirli İş İnsanı ve Köşe Yazarı Emrah Doğan, Ak Parti’den Kırşehir İl Genel Meclis Üyeliği için 2. sıradan aday gösterildi.
Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Ak Parti Kırşehir İl Genel Meclisi 2. sıra adayı Emrah Doğan, “AK Parti Kırşehir İl Genel Meclisi 2. sıra adaylığına lâyık görüldüm. Bu görevi şahsıma uygun gören başta Milletvekilimiz Sayın Necmettin Erkan’a, İl Başkanımız Sayın Seher Ünsal’a, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Ali Demir’e, Belediye Başkan Adayımız Sayın Osman Arslan’a Kadın Kolları Başkanımız Sayın Meryem Düğer’e Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Haydar Bilgin’e ve birlikte yol yürüyeceğim İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Özellikle deprem bölgesinde yaptığı çalışmalarıyla Kırşehir Kamuoyunda ismi ön plana çıkan Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Emrah Doğan, “Aklım erdiği günden beri ailemden aldığım düstur ve terbiye ALLAH’ın izniyle doğruluktan ve dürüstlükten vazgeçmeden mazlumun yanında zalimin karşısında durmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Vatandaşlardan destek isteyen Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Emrah Doğan son olarak şunları söyledi: “Halkımızın desteğiyle seçilmem halinde hizmet etmek, halkımızı sorunlarının çözümü için elimden gelen gayreti gösterecem”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.