İL GENEL MECLİS BAŞKANI DEMİRCİ, İL ÖZEL İDARESİNİN ÇALIŞMALARINI ANLATTI « Kırşehir Anadolu Haber

İL GENEL MECLİS BAŞKANI DEMİRCİ, İL ÖZEL İDARESİNİN ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Bu haber 22 Mart 2023 - 11:26 'de eklendi ve 268 views kez görüntülendi.
DEMİRCİ: “AMACIMIZ KÖYLERİMİZE DAHA KALITELİ, DAHA RAHAT VE DAHA KONFORLU HİZMET GÖTÜRMEK”
Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci, kahvaltılı basın toplantısıyla çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kırşehir İl Özel Idaresi’nin il genelinde yaptığı çalışmaları anlatan İl Genel Meclis Başkanı Emre Değirmenci, ” İl Genel Meclis Başkanı olarak, İl Genel Meclis Üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimizin her alanda en iyi hizmeti alması için gece gundüz demeden koşturuyoruz” dedi.
DEMİRCİ: ” HALKIMIZIN TALEP VE İSTEKLERİNE CEVAP VERMEK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”
Halkın ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek, çözüm bulmak için yoğun çaba gösterdiklerine işaret eden Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci, ” Milletimize hizmet etme yolunda, hükümet yatırımlarımızın yaşam koşullarını daha kaliteli hale getirmek, onların talep ve isteklerinizi takip etmek her zaman birinci önceliğimiz” diye konuştu.
DEMİRCİ: “ÖZVERİLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”
Kırşehir İl Özel İdaresi olarak 252 köy, 44 mezra, 296 yerleşim yeri olmak üzere yaklaşık 40.365 kişilik nüfusa ilk günkü aşkla ve şevkle hizmet götürmeye çalıştıklarına işaret eden Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Demirci, ” İl Özel İdaremiz bünyesinde 81 memur, 54 kadrolu işçi, 18 sözleşmeli, 103 şirket personeli olmak üzere toplamda 256 personel ile ilimizde bulunan tüm köylerimize hizmet etmekteyiz. Köylerimizde yaptığımız yol yapım çalışmaları bizim için son derece önemlidir. Özel İdaremiz bu konuda çok özverili çalışmalar yapıyor. Amacımız köylerimizde Kırşehirli hemşehrilerimize daha kaliteli, daha rahat, daha konforlu ve daha güvenilir ulaşım imkanı sağlamaktır” şeklinde konuştu.
DEMİRCİ: ” MUHTARLARIMIZLA HEP İSTİŞARE HALİNDE OLDUK”
Köylerde kollektör sistemi çalışmalarına çok büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Demirci şunları söyledi: “Amacımız köylerimizde hemşehrilerimize kaliteli su temini sağlamak, su israfını önlemek ve hiçbir zaman su kesintisi yaşatmamaktır.
Kırşehirde yapılacak olan tüm kamu yatırımlarını takip ediyor, vatandaşlarımızın en iyi ve en kaliteli hizmeti alması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımızla belli zamanlarda bir araya gelerek daha iyi hizmet ve yatırımlarımız için istişarelerimize devam ediyoruz. Bugüne kadar muhtarlarımızla hep iletişim halinde olduk, olmaya devan ediyoruz. İlimizde bulunan toplam 252 köy muhtarımızı bire bir ziyaret edip toplantılar yaptık. Zaman zaman köy muhtarlarımızı İl Özel İdaremizde ağırlayıp, talep ve isteklerini dinleyip, çözüme kavuşturduk”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN