HAVA SICAKLIKLARI ARTARACAK « Kırşehir Anadolu Haber

HAVA SICAKLIKLARI ARTARACAK

Bu haber 25 Aralık 2020 - 16:24 'de eklendi ve 304 views kez görüntülendi.

Ülkemizde mevsim normalleri civarı ve yer yer altında seyreden hava sıcaklıklarının bugünden itibaren artmaya başlayacağı ve hafta sonu kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 7 ila 10, diğer bölgelerde 3 ila 6 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, İlimiz ve çevresinde mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin edilen sıcaklıkların hafta boyunca devam edeceği öngörülürken, bölgemiz genelinde önemli bir yağış durumu beklenmemekte olup; sabah ve gece saatlerinde yer yer görüş engelleyici hadiselerin (sis, pus, vb.) görüleceği tahmin ediliyor.

Yine, bölgemiz genelinde rüzgarın güneyli yönlerden eseceği beklendiğinden soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmelere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.