HACIBEKTAŞ CHP SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ « Kırşehir Anadolu Haber

HACIBEKTAŞ CHP SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Bu haber 14 Şubat 2024 - 18:32 'de eklendi ve 54 views kez görüntülendi.

31 Mart‘ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olan, Nevşehir Hacıbektaş Mevcut Belediye Başkanı Arif  Yoldaş ALTIOK önderliğinde seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin EKİCİOĞLU, CHP Kırşehir İl Başkanı Baran GENÇ, CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent YUMUŞ, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın GENÇ, CHP Nevşehir önceki dönem milletvekili Faruk SARIASLAN, diğer CHP’li ilçe belediye başkanları ve başkan adaylarının da katıldığı programda Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş ALTIOK, Hacıbektaş için yaptığı hizmetleri ve seçildiği takdirde yapacağı projeleri dev LED Ekran üzerinde sundu.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’ndan “ağabey” olarak bahsetti ve Hacıbektaş’a çok büyük katkılar sunduğunu belirterek teşekkür etti.

14 Şubat Sevgililer Günü anısına kırmızı karanfiller dağıtılarak beyaz güvercinler uçurulmasıyla program son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.