Hacıbektaş belediye başkanı ARİF YOLDAŞ ALTIOK traş olmak için gittigi berber dükkanında saldırıya ugradı.
Hacıbektaşın sevilen ve çalışkan belediye başkanı ARİF YOLDAŞ ALTIOK Hacıbektaşta rant’a izin vetrmiyeceklerinİ belirtti. Başkan YOLDAŞ ALTIOK hiç kimseden korkmadıklarını vede çekinmediklerini belirtirken doğru bildikleri yolda çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.
Saldırganların en kısa zaman içerisinde yüce Türk adaleti tarafından layık oldukları, ve hak ettikleri cezaya çarptırılacaklarına güvenim sonsuzdur.
Hacıbektaşa yapılan hizmetleere kimse engel olamıyacak ve kimse haksız kazanç elde edemiyecektir, Hünkar-ı HACIBEKTAŞ-I veli diyarına hizmet etmek bizim en büyük şiarımızdır, bizi bu yoldan döndermeyede kimsenin gücü yetmeyecektir dedi.
ankara escort
eve gelen escort
gaziosmanpaşa escort
keçiören escort
kızılay escort
kolej escort
maltepe escort
mamak escort
ofise gelen escort
otele gelen escort
rus escort
sihhiye escort
sincan escort
tandoğan escort
tunalı escort
türbanlı escort
ulus escort
yenimahalle escort
Öte yandan saldırganlarla ilgili soruşiturmanın devam ettiği belirtildi.