GÜLBAHÇE PEYZAJ VE ÇİÇEK SATIŞ EVİ’NDE YENİ SEZON MEYVE FİDANI SATIŞLARI BAŞLADI « Kırşehir Anadolu Haber

GÜLBAHÇE PEYZAJ VE ÇİÇEK SATIŞ EVİ’NDE YENİ SEZON MEYVE FİDANI SATIŞLARI BAŞLADI

Bu haber 16 Şubat 2024 - 16:57 'de eklendi ve 31 views kez görüntülendi.

Kırşehir Belediyesi Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’ne yeni sezon meyve fidanları geldi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde Meyve fidanlarının satışına başlandığını belirterek şu açıklamada bulundu:

“Çiçek satış merkezimizde mevsimlik çiçek, ağaç, çalı ve bahçe ekipmanları da satışa sunuluyor. Âşıkpaşa Spor Salonu’nun hemen karşısında bulunan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde çiçekler, graslar, sera bitkileri ve meyve fidanlarının satışı başlamış durumda.

Hemşehrilerimizin hizmetinde olan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde bahçe peyzaj ve bakım çalışmalarında kullanılabilecek sertifikalı 4’lü ve 6’lı ithal çim tohumu karışımları, düz ve esnek çim sınırlayıcısı, Dolomit taş, Cüruf, Süs bitkisi çeşitleri, sertifikalı sebze ve çiçek tohumu çeşitleri, bahçe bakım gübreleri, bahçe bakımında kullanılacak el aletleri ve bahçeye dair her şeyi bulabiliyor.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.