GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ ŞAHİN, AHİ YURDU’NDA ÖĞRENCİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU « Kırşehir Anadolu Haber

GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ ŞAHİN, AHİ YURDU’NDA ÖĞRENCİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Bu haber 26 Mart 2024 - 16:41 'de eklendi ve 22 views kez görüntülendi.
Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Ahi Evran Kız Yurdu’nda kalan öğrencilerle iftar sofrasında buluştu.
‘Ramazan Sokağı’ ve ‘GSB’de Ramazan’ temalı etkinliği çerçevesinde Ahi Evran Kız Yurdu’nda yapılan iftara; Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Yurt Müdiresi Nurhan Özer katıldı.
Yurt yemekhanesinde ilahi dinletisi ile başlayan programda, Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin iftar programı öncesi Yurt Müdiresi Nurhan Özer tarafından karşılandı. İftar programına katılan İl Müdürü Şahin, yurtta kalan öğrencilerle yakından ilgilenerek sıcak bir sohbette bulundu.
Öğrencilerle bir süre sohbet ederek çay içen Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, öğrencilerin sorunlarını da dinledi. Yurdun yemekhane işletmesi tarafından öğrencilere ramazan nedeniyle başta ramazan şerbeti olmak üzere değişik ikramlarda bulunuldu. Organizasyondan öğrencilerin memnun kaldığı gözlemlendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.