Engelliler Haftası « Kırşehir Anadolu Haber

Engelliler Haftası

Bu haber 10 Mayıs 2024 - 16:59 'de eklendi ve 25 views kez görüntülendi.

İlimiz merkez cacabey meydanında Türkiye Beyazay Derneği Kırşehir Şubesi tarafından düzenlenen “Engelliler Haftası” etkinliğinde İl AFAD Müdürlüğü olarak bizde yerini aldı.

Cacabey meydanında düzenlenen AFAD İl Müdürlümüz Sayın Uğur OLGUN, Müdürlüğümüz Personeli ve AFAD Gönüllülerimizin katılım sağladığı “Engelliler Haftası” etkinliğinde farkındalık stantları kurularak vatandaşlarımız olası afetlere karşı bilgilendirildi.

Toplumda afetlere karşı bilinç oluşturmak ve farkındalık sağlamak amacıyla kurulan farkındalık stantlarında vatandaşlara afet öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Ayrıca arama kurtarma araçlarımız ve olası afetlerde arama kurtarma çalışmalarında kullanılan malzemeler vatandaşlara tanıtıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.