EMRAH DOĞAN’DAN ÖRNEK PROJE « Kırşehir Anadolu Haber

EMRAH DOĞAN’DAN ÖRNEK PROJE

Bu haber 23 Mart 2024 - 17:53 'de eklendi ve 19 views kez görüntülendi.
Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliğine Aday olan İş Adamı ve Gazeteci Emrah Doğan, önümüzdeki dönemde 5 yıl boyunca Kırşehir’e yapmayı planladıkları bazı projelerini anlattı.
DOĞAN: “UZUN YILLAR GERİ DÖNÜŞÜM FAALİYETLERİ ÜZERİNDE ÇALIŞTIM”
İl Genel Meclis Üyeliğine seçilmesi halinde Kırşehir genelinde geri dönüşümle ilgili çok güzel hayal ve projesinin olduğunu ifade eden Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliğine Aday olan İş Adamı ve Gazeteci Emrah Doğan, “ Uzun yıllar Türkiye’de geri dönüşüm faaliyetleri üzerinde çalıştım. İnsanoğlu olarak doğayla savaş halindeyiz. Hayatta kalabilmek adı altında doğayı her geçen gün biraz daha kirletiyoruz” dedi.
DOĞAN: “GERİ DÖNÜŞÜM ZİNCİRİ OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”
Kırşehir’de geri dönüşüm zinciri oluşturmayı düşündüklerine işaret eden Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliğine Aday olan İş Adamı ve Gazeteci Emrah Doğan, “Kırşehir’imizin 252 köyü ve ilçelerimizin çöpünü tek merkezde toplayarak bir geri dönüşüm zinciri oluşturmayı düşünüyoruz. Bugün doğadaki plastiklerin yok olması yaklaşık 450-500 yılı bulmaktadır. Bizler bunları doğaya kazandırma adı altında il özel idaresi olarak bir geri dönüşüm tesisi kurmayı düşünüyoruz. Kuracağımız bu geri dönüşüm tesisinde PV ve PVC boru ve elemanları üretim tesisi maddelerini ayrıştırarak Kırşehir’imizin ihtiyacı olan boruları kendimiz üretmeyi düşünüyoruz. Kuracağımız bu tesiste yaklaşık 100 kişiye istihdam sağladığımız gibi şehrimizin alt yapıya ihtiyaç olan boruları da kendimiz üretmiş olacağız. Evinizde biriktirmiş olduğunuz atıkları toplama merkezlerimize getirdiğiniz takdirde sizlere bunun karşılığında süt olarak vereceğiz” diye konuştu.
Kırşehir’le ilgili projelerini hayata geçirmek için vatandaşlardan destek isteyen Emrah Doğan, “ ALLAH nasip ederde İl Genel Meclis Üyesi seçilirsem başarılı olacağımıza eminim. Oylarınıza talibim. Ramazan ayın Kırşehir’e ve İslam Alemi’ne şimdiden hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.