Elektrikli Araç Kazalarına Müdahale Eğitimi Tamamlandı « Kırşehir Anadolu Haber

Elektrikli Araç Kazalarına Müdahale Eğitimi Tamamlandı

Bu haber 17 Kasım 2023 - 16:14 'de eklendi ve 57 views kez görüntülendi.

İl AFAD Müdürlüğü arama kurtarma ekiplerinin de katılım sağladığı elektrikli araç kazalarına müdahale eğitimi tamamlandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü hizmet binasında AFAD İl Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sağlık Müdürlüğü, Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerinin katılımı ile elektrikli araç kazalarına müdahale eğitimi gerçekleştirildi.

 

Ülkemizde elektrikli araç sayısının hızla artması olası trafik kazaları için önemli bir risk teşkil etmekte olup, bu nedenle gerçekleştirilen eğitimde: Kaza ve yangın sonrası elektrikli araçlara müdahalenin nasıl olması gerektiği, yangınların söndürülmesinde kullanılacak teknikler, elektrikli ve hibrit araçlara özel etkin ve yerinde acil müdahale ve kurtarma hizmetleri konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar ve uygulanacak doğru yöntemler hakkında uygulamalı eğitim düzenlendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.